töltés...
Back To Top
Blog
Edzés sérülten? Igen!

Edzés sérülten? Igen!

2018. 11. 11. (vasárnap) 19.30 / Kategória: Blog


Sokfélék vagyunk és sokféle céllal járunk az edzőtermekbe. Egy azonban közös : fejlődni akarunk . Jó, tudom vannak, akik csak lötyögni és telefonálgatni járnak a termekbe, de most nem róluk lesz szó. Sokkal inkább olyanokról, akik úgy járnak edzeni, hogy valamilyen szerzett vagy velük született testi hiányosságuk, sérülésük van. Az ilyen emberek maximális tiszteletet és figyelmet érdemelnek szerintem!! Nem sajnálatot, hanem tiszteletet és elismerést!

Már több, mint 15 éve dolgozok edzőként és nagyon sokféle emberrel dolgoztam együtt, akiknek ilyen-olyan "problémájuk" volt, ami más jellegű edzést igényelt. Minden egyes ilyen vendégemmel szerettem együtt dolgozni, mert hiába volt nehezebb az edzés mégis nagyon akartak dolgozni és a közösen kialakított edzések során én is sokat tanultam. 
Volt porckorongsérv, szalagsérülés, különféle törések, ínhüvely problémák és még egy sor mozgásszervi probléma, amivel eddig találkoztam, de volt egy srác, akit soha nem felejtek el! Hogy miért nem? Mert vak volt ! A mai napig szívesen emlékszek rá vissza, mert nagyon kitartó volt és nagyon akart edzeni! Sokan elkerülték és félrehúzódtak, amit nem is értettem. Talán csak nem tudtak mit kezdeni a helyzettel és zavarban voltak. Sok srácnál jobban akarta az edzést és elképesztő volt látni ezt. Soha nem felejtem el!

Nézz rá egy olyan emberre, akinek talán nem adatott meg az, hogy olyan legyen, mint te, de mégis ott van a teremben és nyomja keményen a lehetőségeihez képest. Sőt, van, hogy még jobban is, mint sokan, akik csak pofáznak edzés helyett.
Nézz rájuk TISZTELETTEL és utána gondolkodj el, hogy neked mi bajod! Van még kifogásod??

Ez az igazi MOTIVÁCIÓ !!!!

 

Blog kategóriák

Legújabb bejegyzések

8 ok, hogy miért ne igyál szójatejet!
2019. 04. 28. (vasárnap)
Milyen gyakorlatokat válasszunk?
2019. 04. 28. (vasárnap)
3 mítosz a női farizom edzésről
2019. 04. 28. (vasárnap)