töltés...
Back To Top
Blog
Jó és rossz döntés

Jó és rossz döntés

2018. 11. 15. (csütörtök) 20.47 / Kategória: Blog


Amikor elkezdtem a tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán még anno 2006-ban tudtam, hogy a Diploma feltétele a nyelvvizsga is. Tanultam, készültem és sikeresen meg is szereztem a nyelvvizsgám, mint sokan mások is. Persze ennek megvolt az ára, mint mindennek az életben. Nem megvettem a nyelvvizsgát, mint egyesek, hanem tanultam érte! Én már csak ilyen "régimódi" vagyok. Mivel úgy éreztem kell egy jó tanár, aki felkészít körbe kérdeztem és ajánlottak is egy "jót", akihez el kezdtem járni.

Viszonylag hamar kiderült, hogy nem ő lesz az én emberem így újra keresgélnem kellett. Fontos szempont volt, hogy csak velem foglalkozzon és szakmailag alaposan felkészült legyen. Ugye egy edzőtől is ezt várjuk el? Találtam is egy új tanárt, aki szintén nő volt, mint az előző. Na, és tudjátok mi történt? Háát ez is rossz választás volt. Szakmailag nem volt a helyzet magaslatán és amikor mondtam hol és milyen nyelvvizsgát akarok tenni azt sem tudta miről beszélek! Azonnal eldöntöttem, hogy többet nem megyek hozzá. Hogy miért nem? Mert se az IDŐMET és se a PÉNZEMET ne vesztegesse! Nekem célom volt és elfogadhatatlan volt, hogy sem engem nem vett komolyan, sem pedig a szakmáját!

Jött a 3. tanárnő,aki tökéletesen megfelelt a céljaimnak és, aki profi módon felkészített és elsőre meglett mindegyik vizsgám! Nagyon kedves, türelmes és szakmailag nagyon felkészült volt! Kifejezetten arra a vizsgára készített ahova menni akartam. Nem volt mellébeszélés, bútor pakoltatás, elfecsérelt alkalmak, mint a másik kettő tanár esetében. 

Ugyanez vonatkozik az edzésre, edzőkre is. Ha azt veszed észre, hogy nem vesz komolyan, eldumálja az időd és még nem is ért hozzá, akkor váltanod kell! Miért fizetnél azért, hogy a telefonját nyomkodja vagy csajozzon edzés közben vagy éppen ott se legyen?! Ha figyelemreméltó eredményeket akarsz, akkor válassz olyan embert, aki megtisztel téged, komolyan vesz és a legjobb tudásával azon van, hogy te a legjobb lehess!

Blog kategóriák

Legújabb bejegyzések

8 ok, hogy miért ne igyál szójatejet!
2019. 04. 28. (vasárnap)
Milyen gyakorlatokat válasszunk?
2019. 04. 28. (vasárnap)
3 mítosz a női farizom edzésről
2019. 04. 28. (vasárnap)