töltés...
Back To Top
Blog
Tipp a nagyobb vádliért

Tipp a nagyobb vádliért

2018. 06. 26. (kedd) 17.45 / Kategória: Blog
Nehezen nő a vádlid? Próbáld ki ezt az izomépítő technikát a nagyobb vádliért!

A vádli izmait nem könnyű fejleszteni, sőt, ha nem vagy megáldva kiváló genetikával és/vagy nem a helyes módszerrel edzed, akkor bizony iszonyat nehéz lesz a megfelelő méretet elérni. Az, hogy neked mi a legmegfelelőbb módszer arra neked kell rájönnöd. Van sokféle technika, ami működik, de egy biztos : nagyon keményen és kitartóan kell edzened a vádlikat!

Most egy olyan technikát mutatok neked, ami elég egyszerű, de annál hatásosabb. Ez egy szuperszett lesz, amit sokan használnak a többi izomcsoport esetében, mint pl. a kar, mell, hát, de a vádlinál ezt az intenzitásnövelő technikát soha nem látom. Talán azért, mert nagyon tud égni az izom és talán azért is, mert nem olyan látványosan nagyok a súlyok, mint a nagyobb izomcsoportokra használt gyakorlatok esetében.

Két gyakorlatot fogsz szuperszettben végezni :

Vádlizás ülve 10 – 15 ismétlést végezz viszonylag robbanékony formában lassan leengedve a súlyt.

Vádlizás lábtológépen 15 – 25 ismétlést végezz összesen és vess be minden 6 – 8 ismétlés után 10 mp nyújtást. Ezzel a technikával nemcsak a vádlid, de az elülső sípcsonti izmod ( musculus tibialis anterior ) is nagyon be fog durranni, ami szintén hozzájárul a vádli méretének a növekedéséhez. Ezzel a technikával nem fogsz nagyon nagy súlyokat használni, de a célod az izomépítés, amit nemcsak óriási súlyokkal lehet stimulálni.

Ugye milyen egyszerű? Végezz 3 – 4 szuperszettet ezzel a végrehajtással majd utána próbálj meg haza menni. Nem fogsz könnyedén lépkedni garantálom!

Blog kategóriák

Legújabb bejegyzések

Guggolás vs. rogyasztás
2020. 12. 31. (csütörtök)
3 ok miért nehéz a makacs testzsírt elégetni
2020. 12. 31. (csütörtök)
Miért vagy még mindig éhes?
2020. 12. 31. (csütörtök)