töltés...
Back To Top

Miért válassz engem?

1. Elhivatottság

Ha olyan edzőt akarsz, aki komolyan veszi a munkáját, odafigyel rád, szívvel-lélekkel csinálja azt, amit szeret és a legjobb tudásával azon van, hogy TE a legjobb legyél, akkor én vagyok a legjobb választás számodra! A te sikered az én szenvedélyem!

2. Tanulmányok

Rendelkezek egy 2 éves középfokú Testépítő-Fitness személyi edző végzettséggel (TFTI) és egy felsőfokú Testnevelő-Edző, Testépítő-Erőemelő Szakedző (SE-TSK) diplomával, ami a legmagasabb végzettség ezen a területen. Mindkét szakképesítésemet jeles eredménnyel végeztem el. Mindig is komolyan vettem a tanulmányaimat, épp ezért is tartottam fontosnak, hogy a sportszakmai ismereteimet gyakorlati és elméleti téren is bővítsem. A tanulás egy soha véget nem érő folyamat, épp ezért folyamatosan képzem magam, hogy a tudásom minél sokrétűbb és szerteágazóbb legyen.

3. Tapasztalat

Már több, mint 14 éve dolgozok edzőként és ezen idő alatt nagyon sokféle embernek irányítottam az edzését és táplálkozását szinte minden korosztályból. Minden egyes vendégemmel való közös munka nagyban hozzájárult ahhoz, hogy egyre tapasztaltabb edzővé váltam. Ez egy olyan folyamat, ami nem ér véget, hiszen gyakran találkozok olyan emberekkel, akiknek olyan céljaik, gondjaik vannak, hogy a közös munka során én is tanulhatok újabb dolgokat.

4. Példamutatás

Nemcsak beszélek a kemény edzésekről, az egészséges táplálkozásról, a sportos életmódról, hanem így is élek! Igyekszek mindig pozitív példával szolgálni a környezetem számára. Imádok edzeni, így el sem tudom képzelni az életem a rendszeres edzések nélkül. Igen, tudom milyen a kemény izomláz, tudom milyen az alacsony szénhidráttartalmú diéta, tudom milyen fáradtan edzeni majd még nekiállni főzni másnapra, hiszen nap, mint nap átélem ezeket én is.

5. Változatosság

Szeretem a szilárd alapok felépítése mellett a különféle edzésmódszereket, technikákat, elveket variálni és izgalmassá, színessé tenni az edzéseket. Rengeteg variáció áll rendelkezésre, ami biztosítja azt, hogy soha ne váljanak az edzések unalmassá! Csak az általam is kipróbált és jól bevált gyakorlatokat, edzésmódszereket és eszközöket alkalmazom az edzéseid során. Mindezeket természetesen a te edzettségi szintednek, testalkatodnak és céljaidnak megfelelően. Soha nem erőltetek rád semmi olyat, amit nem tudsz végrehajtani valamilyen oknál fogva. Ilyenkor más alternatívát alkalmazok és megtalálom a legalkalmasabb gyakorlatot, módszert. A változatosság nálam nem azt jelenti, hogy minden edzésen hasraütésszerűen össze-vissza csinálunk mindent!

6. Motiváció

Minden tőlem telhetőt megteszek azért, hogy minden edzésen a lehető legjobbat hozzam ki belőled és folyamatos fejlődést érjünk el. Ehhez azonban kell a te elszántságot, kitartásod! Ma szinte mindenki a motivációs szövegeket, idézeteket erőlteti, mert ez a divat. Elcsépelt lett ez a szó : motiváció. Én viszont azt mondom, hogy a saját fejlődésünk és a környezetünk pozitív megnyilvánulásai a legmotiválóbbak! Látni azt, hogy alakul át a testünk még szorgalmasabb és keményebb munkára ösztönöz minket. Mi lehet annál motiválóbb, hogy látod a tested megváltozni és szinte napról napra erősebbnek és magabiztosabbnak érezni magad? Biztos vagyok benne, hogy a közös lelkesedésünk és munkánk meghozza a várt sikert!

Érdekel