töltés...
Back To Top

Csoportos edzés

A személyi edzéseim keretein belül nemcsak egyéni és páros edzésekre van lehetőség, hanem kisebb létszámú (3-5 fő) csoportos edzésekre is. Ezen edzésforma kiváló azok számára, akik úgy érzik, hogy számukra kedvező hatással bír másokkal együtt járni az edzésekre, valamint szükségük van a csoport által nyújtott extra motivációra. A tudat, hogy nem egyedül kell legyűrnöd az akadályokat mindenképpen motivál és erőt ad a folytatáshoz.

 A csoport tagjai között kialakulható egészséges versengés pedig még keményebb és kitartóbb munkára fog ösztönözni mindenkit. Képzeld csak el, amikor látod, hogy a melletted vagy veled szemben dolgozó társad keményen edz és belead mindent, akkor te is rákapcsolsz és nem fogod feladni! A legideálisabb esetben a tagok azonos fejlettségi szinten vannak, és azonos célokért küzdenek folyamatos húzóerőt képviselve egymás számára.

A csoportban történő edzés rendkívüli hatékonysága miatt nagyszerű választás baráti társaságoknak, családtagoknak, munkatársaknak, illetve egymás számára akár teljesen ismeretlen embereknek is, hiszen a közösen átélt edzések során új kapcsolatok is könnyen kialakulnak.

Érdekel