töltés...
Back To Top

Speciális alkalmakra

Esküvő

Minden menyasszony vágya, hogy élete legszebb napján minden a legtökéletesebb legyen és lenyűgözően nézzen ki. Egy esküvő megszervezése során nagyon sok dologra kell figyelni a tökéletes összhang érdekében, hogy igazán életre szóló legyen ez a csodás esemény. A legtöbb esetben ezekről a dolgokról az esküvőszervező gondoskodik, de a megjelenésedről neked magadnak kell. Ne csak a sminked, hajad, ruhád legyen lenyűgöző, hanem TE magad is!

Hozd a legjobb formád az esküvődre és legyen ez a nap minden tekintetben a leggyönyörűbb az életedben! Ehhez nyújtok neked segítséget azzal, hogy szuper csinossá varázsollak egy rendkívül hatékony és intenzív edzésprogrammal. Az esküvőd napján nemcsak, hogy irigylésre méltó alakod lesz, de a táncparketten sem fogsz kifulladni!

Természetesen nemcsak menyasszonyokat várok szeretettel, hanem vőlegényeket, szülőket, koszorúslányokat és mindenki mást is, aki szeretne igazán jól kinézni ezen a jeles napon.

Nyaralás

Itt az ideje, hogy kiszakadj a hétköznapok egyhangúságából és elmenj nyaralni. Ez a te időd, amikor semmivel nem kell törődnöd. Gyönyörű helyszínek, finom ételek, élvezetes programok, tökéletes időjárás. Mi kell még? Naná, hogy egy csodás test, amivel elismerő pillantásokat válthatsz ki a körülötted lévő emberekből.

Gondolj csak bele, hogy ott sétálgatsz a tengerparton fürdőruhában és azon agyalsz, hogy nem nézel ki elég jól. Ne rontsd el a felhőtlen kikapcsolódásodat azzal, hogy feszengsz és azon agyalsz mi mindent tehettél volna azért, hogy csinosabb legyél. Utazz el inkább elégedetten, hogy visszanézve a fotókat, azt mondhasd magadnak, hogy megérte igazán keményen edzeni és odafigyelni a helyes táplálkozásra!

A jövő évi álomalakért viszont már ma el kell kezdened dolgozni!

Osztálytalálkozó

Ezer éve nem találkoztál az osztálytársaiddal? Szeretnél erőtől duzzadva, magabiztosan érkezni és  irigykedő pillantások kíséretében jól érezni magad, de nem vagy formában? Van rajtad jó pár kilogramm felesleg és nem megy rád a kedvenc ruhád? Esetleg cikiztek anno a testalkatod miatt és most vissza akarsz vágni? Akkor éppen itt az ideje, hogy változtass ezen és belevágj az edzésekbe!Ne habozz, gyere és alkossunk neked egy olyan fizikumot, amely magabiztossá tesz és garantáltan sikert hoz számodra!

Fotózás

Szeretnél belekóstolni a modellkedés világába? Szeretnéd kipróbálni milyen elegáns ruhákban, gyönyörű frizurával, profi sminkkel magabiztosan pózolni a kamera előtt? Esetleg profi modell vagy, de még több megbízást szeretnél? Ne bízz semmit a véletlenre és készülj fel rendesen a fotózásra! Figyelj minden kis részletre és ne a fotóstól várd majd, hogy agyon retusálja a képeidet!

Sok olyan alkalom van, amikor nagyon jól jön, ha vannak rólad igényes, szép fotók. Pl.:önéletrajzhoz, weboldalra, céges anyagok esetén és végül, de nem utolsó sorban a közösségi oldalakon való ismerkedés során is elengedhetetlenek az előnyös fényképek, amelyek akár belépőként is szolgálhatnak egy komoly kapcsolatba.

Akármi is legyen a célod a fotókkal a lehető legjobb formád kell hoznod, amiben én leszek a segítségedre!

Állásinterjú

Az első benyomás egyszeri és megismételhetetlen éppen ezért nagyon fontos, hogy kedvező színben tüntesd fel magad! Légy tudatában annak, hogy ennek tényleg nagy hatalma van és ez a legfontosabb hatás, amelyet másokra tehetsz. Itt szinte másodpercek alatt eldőlhet, hogy sikeres leszel-e a megbeszélésen vagy sem.

A kérdező a külső megjelenésedből fog levonni következtetéseket belső személyes tulajdonságaidat illetően, ez a szociálpszichológiából ismert holdudvarhatás(halo-effektus).Az észlelőnek azt a hajlamát jelenti, hogy feltételezi, ha valaki valamilyen jó(vagy rossz) tulajdonsággal rendelkezik, akkor az illető egyéb tulajdonságai is összhangban lesznek ezzel. A holdudvarhatás mellett az információk sorrendje is befolyásolja viszonylagos súlyukat a benyomás alakulásában: a veled szemben ülő kérdezőt érő elsődleges benyomás erősebb lesz az utána következőknél.

Tételezzük fel, hogy jelentős túlsúllyal rendelkezel, ami alapján téves következtetéseket vonhatnak le rólad és ezek alapján lustának, hanyagnak, motiválatlannak, betegségekre hajlamosnak gondolhatnak, akit nem szívesen alkalmaznának. Lehetsz te nagyon képzett és szorgalmas, de amikor két hasonlóan kvalifikált jelentkező közül kell választani, akkor a külső megjelenésed fogja eldönteni a versenyt!

Kutatások szerint a vonzó külsejű pályázót nagyobb valószínűséggel alkalmazzák(Cash és Kilcullen,1985).Igazságos? Nem, de hát az élet már csak ilyen. Vannak olyan pozíciók ahol a reprezentatív megjelenés elsődleges, de sok olyan állásba sem vesznek fel túlsúlyosokat, ahol nem a külső, sokkal inkább a teljesítmény a mérvadó. A fényképes önéletrajzok elbírálása során a túlsúlyos pályázókat döntően negatívan ítélik meg még akkor is, ha képzettségük magasabb, mint átlagos testalkatú versenytársaiké. A munkaerőpiac csakúgy, mint az oktatási rendszer és általában a társadalom diszkriminálja az elhízott embereket!

Mivel javíthatod az esélyeidet az állásra? Legyél határozott, magabiztos és ordítson rólad, hogy majd kicsattansz az egészségtől! Ehhez azonban egészségtudatosan kell élned, rendszeresen sportolnod és oda figyelni a helyes táplálkozásra is!

Fizikai alkalmassági vizsga

Szeretnél jól teljesíteni különböző fittségi teszteken, állapotfelméréseken? Felvételire készülsz, ahol a legjobb teljesítményedet kell nyújtanod? Ha úgy érzed nem vagy jó formában ne idegeskedj, mert akármilyen követelménynek is kell eleget tenned én segítek neked felkészülni! Legyen szó iskolai éves állapotfelmérésről vagy akár valamilyen rendvédelmi szerv erőnléti alkalmassági vizsgájáról mindenképpen komolyan kell venni a felkészülést! A legtöbb esetben a kondicionális képességek(erő, gyorsaság, állóképesség) felmérésére irányuló gyakorlatok szerepelnek az ilyen vizsgákon, előre meghatározott feladatokkal és teljesítési szintekkel. Éppen ezért az edzések során speciálisan ezekre a gyakorlatokra és az ehhez szükséges képesség fejlesztésére helyezem a hangsúlyt.

Gyere és készüljünk fel együtt a megmérettetésekre!

Érdekel