töltés...
Back To Top

RIP60

A RIP60 egy olyan új szuszpenziós edzésre alkalmas sporteszköz, amellyel egyaránt lehet erőt, egyensúlyt, hajlékonyságot és a mély izmok stabilitását fejleszteni. A szuszpenziós edzés kifejezés arra utal, hogy heveder(ek) segítségével részben felfüggesztve a testünket tudunk edzeni a gravitáció segítségével. A heveder(ek) segítségével a legtöbb mozdulatot könnyebbé és nehezebbé is tehetjük, ahogy éppen szükségeltetik az adott gyakorlatban edzettségi szinttől függően. Kiváló minőségének köszönhetően az egész eszköz nagyon strapabíró így, aki túlsúlyos az is bátran használhatja. Ez az új, forgó hevederes megoldás és a hordozhatóság egyaránt lehetőséget biztosít benti és kinti használatra is.

Egyedülálló kialakítása révén a RIP60 trainer egyesíti az erősítő, a súlycsökkentő és az aerob gyakorlatok előnyeit, melyek együttesen biztosítják a legátfogóbb eredményeket, mindezt fokozatos teljesítménynövekedés mellett. Nagysága az egyszerűségében rejlik, mivel ideális edzésterhelést tesz lehetővé kezdőtől egészen a haladó szintig, továbbá rendkívül sokoldalú és változatos edzések kivitelezésére alkalmas. Rendkívüli variálhatóságának hála rengeteg gyakorlatot végezhetünk vele.

Személyes tapasztalatom alapján mondhatom, hogy a RIP60 nagyon jól működik a gyakorlatban és rendszeresen használom a vendégeim edzéseiben, sőt a saját edzéseim során is. Nyilván ez az eszköz nem a maximális erő fejlesztésére lett megalkotva, de abszolút működőképes egyéb edzéscélok elérésében. Mindig is hittem abban, hogy nem szabad csak egy eszközre vagy módszerre korlátozni az edzéseinket. Szeretem kombinálni a különféle sporteszközöket és a lehető legtöbb működőképes edzéselvet és módszert integrálni az edzésekbe.

Főleg a fiatalabb és idősebb korosztály számára biztosít remek edzéslehetőséget a kezdetekben illetve haladóbbaknak később is a törzserő fejlesztésében.Egy jól felszerelt edzőteremben nem tartom indokoltnak a túlzott használatát!

Előnyök:

  • minden korosztály számára ideális fittségi szinttől függetlenül
  • erő, állóképesség, koordináció
  • erősödnek az ízületi szalagok
  • változatos, hatékony, intenzív edzések
  • sokoldalú, strapabíró, hordozható
  • benti és kinti használatra is alkalmas
  • jól kombinálható más sporteszközökkel
  • kiváló a törzsizmok fejlesztésében

Érdekel