töltés...
Back To Top

Pintye Erika

A munkám során ismerkedtem meg Lacival, akiről megtudtam, hogy már több közös ismerősünket edzette sikerrel. Már régóta fontolgattam az életmódom megváltoztatását, hiszen a cukorbetegség kapujában álltam és sürgősen fogynom kellett, valamint a dohányzásról is régóta szerettem volna leszokni.
Az edzések elkezdése előtt leültünk megbeszélni, hogy milyen dolgokat kell megváltoztatni az életemben, ami hozzásegít a céljaim eléréséhez. Az edzéseken Laci nagyon odafigyelt arra, hogy a gyakorlatokat helyesen tanuljam meg és mindig tökéletes formában hajtsam végre. Az esetleges hibákat figyelmesen, kedvesen javította ki és mindig türelmes volt, ami nekem nagyon jólesett! Az edzéseken mindig pontosan tudta mennyire vagyok terhelhető és ennek köszönhetően gyors fejlődésen mentem keresztül és a dohányzás is egyre jobban a háttérbe szorult! Határozott, kemény edzéseket végeztünk, de mégis sokat viccelődtünk, így a jó hangulat mindig garantált volt. A tudása és tapasztalata megkérdőjelezhetetlen és emberileg is nagyon jól kijöttünk, ami még inkább felgyorsította a fejlődésemet, amit már mások is észrevettek.
Nagyon örülök, hogy egy ilyen tapasztalt, szakképzett edzőm lett, aki végig motivált és soha nem hagyta, hogy feladjam. Sajnos manapság sokan csak kinevezik magukat „edzőnek” tényleges tudás, szakképzettség és tapasztalat nélkül! Nagyon hálás vagyok Lacinak, mert közel 2 hónap alatt 14 kg-tól szabadultam meg és sokkal jobban éreztem magam a bőrömben és a laborértékeim is rengeteget javultak! Köszönöm neked!