töltés...
Back To Top

Szabóné Simon Zsuzsanna

37 évesen kezdtem járni Lacihoz személyi edzésekre. Fiatalabb koromban rendszeresen futottam, de a 30-as éveimben a hétköznapok és 2 gerincsérv műtét hozzájárult az általános fizikai állapotom leromlásához és némi túlsúly felszedéséhez. Az aktív sportolás egyre jobban a háttérbe szorult és ezzel párhuzamosan a felszedett kg-ok miatt a kedvem is rosszabb lett. Ekkor hozott össze a sors Lacival, aki már első találkozásunk alkalmával emberileg nagyon szimpatikusnak szakmailag pedig nagyon felkészültnek tűnt! A beszélgetésünk során úgy éreztem, hogy nagyon jó edzések várnak majd rám és ez a megérzésem abszolút igaznak bizonyult!

 Az edzések mindig nagyon jó hangulatban, de keményen zajlottak. A 2 gerincműtétem miatt a gyakorlatok és edzésmódszerek kiválasztásánál speciális odafigyelésre volt szükségem. Az első perctől kezdve maximális odafigyelést kaptam és soha nem éreztem semmilyen fájdalmat a hátamban, leszámítva az izomlázat természetesen! Az eredményes edzéseknek és a diétámnak köszönhetően pár hét elteltével a környezetem is észrevette a változást a külsőmön.

Kezdtem újra jobban érezni magam lelkileg és ez nagyon sok energiát adott a mindennapokhoz. A közös munka során a hetek, hónapok alatt kapcsolatunk barátivá vált és Laci személyisége gyakran átsegített a holtpontokon és erőt adott, hogy soha ne adjam fel! Az edzések után fáradtan, de mégis felfrissülve éreztem magam és jóérzéssel töltött el a tudat, hogy aznap is sokat tettem az egészségemért. Mindenkinek csak ajánlani tudom Lacit, hiszen nekem is rengeteget segített, hogy elérjem céljaimat!