töltés...
Back To Top

Étrendek

Személyre szabott, betartható étrendek, a napi rutinodhoz igazítva. 

A helyes, kiegyensúlyozott táplálkozás nemcsak az élsportolók számára kiemelten fontos, hanem az ún. szabadidős sportolóknak is. Az egészséges táplálkozással nemcsak a külsőnket tudjuk megváltoztatni, de egyben az egészségünk megóvásában is elengedhetetlenül fontos szerepet tölt be, hiszen segít megelőzni, mérsékelni vagy akár megszüntetni is bizonyos betegségeket. Mint minden mást - akárcsak az edzést - ezt is meg kell tanulnunk. Amíg enni mindenki tud, addig táplálkozni már nem feltétlen, mivel ez egy tudatos és irányított tevékenység. Ez pedig alapos ismereteket, tervezést és odafigyelést igényel. A szervezetünk folyamatosan egyensúlyi állapotra törekszik az egészségünk megóvása és a hosszabb élet érdekében. Ezt a folyamatot nagyban tudjuk befolyásolni a táplálkozásunkkal mind pozitív mind negatív irányban. Szóval nagyon nem mindegy, hogy mit eszünk!

Egy edzésprogram sem lehet teljesértékű és igazán hatékony a megfelelő táplálkozás nélkül! Akármi is legyen a célod ahhoz, hogy figyelemreméltó eredményeket érj el az első lépés mindig az étkezésed felülvizsgálata majd annak szükség szerinti megváltoztatása lesz. Most biztos sok kérdés merül fel benned pl. Mit egyek? Mikor és mennyit egyek? Koplalnom kell, hogy jól nézzek ki vagy sokszor keveset egyek inkább? Este ehetek még? Milyen irányzatot kövessek?

A sok-sok megválaszolatlan kérdés és információ végül könnyen összezavarhat és rossz irányba vihet.

Hogyan kezdjek hozzá az egészhez? Na, itt jövök én a képbe!

Az általam összeállított, személyreszabott táplálkozási tervekkel nemcsak eredményesebb és gyorsabb lesz az átalakulás, amire vágysz, de egészségesebb is leszel, ami szerintem a legfontosabb szempont! Nem kell majd azon agyalnod, hogy mit, mikor és mennyit egyél, mit vegyél a boltban, piacon, hogyan készítsd el az ételeket! Az étrendek összeállításánál figyelek arra, hogy ne szerepeljenek benne drága és/vagy nehezen beszerezhető alapanyagok, valamint az ételek elkészítése se legyen nehéz és hosszadalmas. Az idő pénz, így a lehető leggazdaságosabban kell vele bánni! A tervezés előtt át kell beszéljük hogyan étkeztél eddig, milyen táplálkozási szokásaid vannak, miket és mennyit ettél, miket szeretsz és miket nem, van-e bármilyen ételallergiád, bármilyen betegséged, ami miatt még nagyobb odafigyelést igényelsz. Ahhoz, hogy az étrended tényleg hatásos legyen a céljaidnak megfelelően meg kell tervezni és a napi teendőidhez igazítani, hiszen csak akkor van értelme, ha be is tudod tartani!

Mi az, amit nem tudok?

  • Nem tudok helyetted enni
  • nem tudok főzni rád
  • nem tudok egész nap melletted állni, hogy ne egyél össze-vissza mindent :-)

 

Akkor mit tudok?

  • Összeállítom az étrended a napi rutinodhoz, munkádhoz és az egyéni céljaidhoz igazítva, amit be is tudsz tartani!
  • Hasznos receptekkel, ötletekkel látlak el, ami segíteni fog, hogy gyorsabban érj el tartós fejlődést.
  • A tudásommal, tapasztalatommal folyamatosan segíteni, motiválni foglak, de a látványos változáshoz TE is kellesz! Kell az, hogy nagyon akard a változást és ezért minden tőled telhetőt meg is tegyél!

 

 

 

Érdekel